Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Nisan 2014 - 10:48 Yorum: 0

Hırsızlığa zorlanan gencin darbedildiği iddiası

Adana'da, kendisini hırsızlığa zorlayan kişi tarafından darbedildiği ileri sürülen genç, polis ekiplerince hastaneye kaldırıldı

Hırsızlığa zorlanan gencin darbedildiği iddiası

ADANA (AA) - Kendisini hırsızlığa zorlayan kişiye karşı geldiği için darbedildiği ileri sürülen ve polis ekiplerince bulunarak hastaneye götürülen genç, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde yaşayan Ö.Y'nin (17) iki gün eve gitmemesi üzerine, ailesi durumu polise bildirdi.

Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ö.Y'nin, hırsızlıktan suç kaydı bulunan E.K. ile görüştüğünü belirledi. Çalışmalarını bu yönde sürdüren ekipler, Ö.Y'yi hurda bir kamyonette başından ve ayağından yaralı halde buldu.

Ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ö.Y, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Doktorların, Ö.Y. için "Biraz daha geç kalınsa ölürdü" dediği öğrenildi.

Ekipler, zorla 3 kez hırsızlık yaptırdığı Ö.Y'yi kendisine karşı geldiği için darbettiği iddia edilen E.K'yı operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. "Nitelikli hırsızlık" suçlarından 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenilen E.K, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber