Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 15 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedildi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Türkoğlu'nda bir market ve iki beyaz eşya mağazasında yaşanan hırsızlık olayları, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Gaziler Mahallesinde Hamza U'ya ait market ile Muhammet...

Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedildi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Türkoğlu'nda bir market ve iki beyaz eşya mağazasında yaşanan hırsızlık olayları, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Gaziler Mahallesinde Hamza U'ya ait market ile Muhammet Ş. ve Mehmet S'ye ait beyaz eşya mağazalarından yaklaşık 3 bin lira değerinde sigara, 23 televizyon, 9 cep telefonu, çelik kasa ve güvenlik kamerası kayıt cihazı çalındı.

Hırsızlık anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, zanlıların belirlenmesi için kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Görüntülerde, gece saatlerinde plakasız lüks bir araçla olay yerine gelen 5 kişi, önce iş yerlerinin çevresinde keşif yaptı. Zanlılar, daha sonra kapılarını zorlayarak girdikleri iş yerinden aldıkları malzemeleri alarak uzaklaştı.

Market sahibi Hamza U, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerine giren zanlıların bir an önce yakalanıp adalete temsil edilmesini istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber