Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Düzce'de markete giren iki hırsızlık şüphelisinin raftaki sigaralarla kasadaki parayı çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

DÜZCE (AA) - Düzce'de marketten yapılan hırsızlık, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Koçyazı Mahallesi'ndeki marketten 5 bin lira değerinde sigara, bilgisayar ve bir miktar nakit çalındığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. 

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, iki hırsızlık şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı.

Market sahibi Özgür Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş yerine geldiğinde marketin kapısının açık olduğunu gördüğünü söyledi. 

İçerisini kontrol ettiğinde sigaraların ve bilgisayarının çalındığını anladığını kaydeden Eren, "Kasayı boşaltmışlar. Hemen polise haber verdim. Ekipler gelip inceleme yaptı, parmak izi aldı. Sonuç daha çıkmadı" ifadesini kullandı. 

Marketinin daha önce iki kez soyulduğunu ifade eden Eren, "Daha önceki soygunlarda 9 bin lira zararım olmuştu. Bu sefer de 5 bin liralık zararım var. Öncekilerden sonuç çıkmadı, hırsızlar yakalanamadı. Malımız gitti, hiç olmazsa hırsızlar yakalansın, suçlarının cezasını çeksin" diye konuştu.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde kapıyı kırıp içeri giren şüphelinin kamerayı görerek yüzünü kapüşonla kapatması, daha sonra raftaki sigaralarla kasadaki parayı çalması, diğer şüphelinin marketin önünde çevreyi kontrol etmesi yer alıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber