Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Mart 2017 - 17:43 Yorum: 0

Hırsızlık anı saniye saniye kamerada

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir markete giren 3 hırsız 10 bin TL değerinde gıda malzemesi ve bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık anı saniye saniye kamerada

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir markete giren 3 hırsız 10 bin TL değerinde gıda malzemesi ve bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Atatürk Mahallesinde bulunan bir markette meydana geldi. 2 yıldır market işletmeciliği yapan Şehmus Gümüştaş, sabah markete geldiği esnada marketin soyulduğunu fark etti. Gümüştaş durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli çalışmaları yaparak güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Polis ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısları arama çalışmasına başlarken, hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 3 kişi oldukları anlaşılan hırsızlar, marketten 10 bin TL değerinde gıda malzemesi, bilgisayar ve sigara çalarak kayıplara karıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber