Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Hırsızlık çetesine "Şafak 65" operasyonu

Gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'u tutuklandı

Hırsızlık çetesine 'Şafak 65' operasyonu

VAN (AA) - Van'da hırsızlık çetesine yönelik yapılan "Şafak 65" operasyonunda gözaltına alınan 13 kişiden 9'u tutuklandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, son günlerde kent merkezindeki çeşitli mahallelerde yaşanan hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yeri inceleme ekiplerinin elde ettiği bulgular ile güvenlik kamerası kayıtları ve tanık beyanlarından yola çıkarak tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon başlattı.

"Şafak 65" adı verilen ve özel harekat polisleri ile çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyon kapsamında, kent merkezindeki 16 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Kontrollerde çete lideri K.H. ile 12 şüpheliyi gözaltına alan polisler, adreslerdeki aramalarda ise çalıntı olduğu belirlenen çok miktarda ziynet eşyası, kol saati, cep telefonu ve tabanca ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarılan 13 şüpheliden aralarında çete lideri K.H'nin de bulunduğu 9'u, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de özellikle apartman dairelerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarını önlemek için vatandaşlara el broşürü dağıtarak uyarıda bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber