Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 14:03 Yorum: 0

Hırsızlık olayları MOBESE sayesinde önlendi

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da yaşanan hırsızlık olaylarının MOBESE sayesinde önlendiği bildirildi.Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2010 yılında faaliyete geçen MOBESE...

Hırsızlık olayları MOBESE sayesinde önlendi

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da yaşanan hırsızlık olaylarının MOBESE sayesinde önlendiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2010 yılında faaliyete geçen MOBESE sayesinde 2010-2014 yılları arasında il merkezinde büyükbaş hayvan hırsızlığı olayının yaşanmadığı ifade edildi.

Emniyet olarak özellikle hırsızlık olaylarına ayrı bir önem verildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimiz polis sorumluluk bölgemizde ikametten, iş yerinden, resmi kurum ve kuruluşlardan, otodan hırsızlıklarından ve ilimizin geçim kaynağı olan büyükbaş hayvan hırsızlığı olaylarının önlenmesi ve suç soruşturmalarının en etkin şekilde yapılabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğümüz bünyesinde özel bir araştırma ekibi kurularak, sorumluluk bölgemizde olay yoğunluğu bulunan mahallelere ağırlık verilmiş, polisin sokak ve mahallelere hakim olması sağlanmıştır."

Açıklamada, ayrıca 2014 yılında söz konusu olaylarla ilgili yakalanan 130 kişinin adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber