Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Ağustos 2020 - 17:53 Yorum: 0

Hırsızlık şüphelileri yakalandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir mobilya dükkanından 12 bin liralık malzeme çalışması ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahısları...

Hırsızlık şüphelileri yakalandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir mobilya dükkanından 12 bin liralık malzeme çalışması ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahısları titiz bir çalışmanın ardından kısa sürede yakaladı.

Olay, Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa mahallesindeki bir mobilya dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mobilya dükkanından yaklaşık 12 bin liralık malzeme çaldığı iddia edilen şahıslar, kamera kayıtlarından tespit edildi. Cemil K., Harun K., Emre K., ve İbrahim A., isimli şahısların kimlik tespitinin ardından yakalama çalışması başlatıldı. Şahıslardan Emre K. ve Harun K., Atatürk caddesi üzerinde yakalanırken diğer iki şahıs da Bağlık mahallesi Kümeevler mevkisinde yakalandı. Yaklaşık değeri 12 bin lira olan malzemeler bulunurken, Cemil K., Harun K. ve Emre K. da gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılacak. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber