Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 10:08 Yorum: 0

Hırsızlık yaptığı evde cep telefonunu düşürdü

BURSA (AA) - Mudanya ilçesinde, girdiği evin sahibini etkisiz hale getirdikten sonra 2 bin 600 lirayı çalıp kaçan hırsızın, düşürdüğü cep telefonu incelenerek yakalanması için çalışma...

Hırsızlık yaptığı evde cep telefonunu düşürdü

BURSA (AA) - Mudanya ilçesinde, girdiği evin sahibini etkisiz hale getirdikten sonra 2 bin 600 lirayı çalıp kaçan hırsızın, düşürdüğü cep telefonu incelenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, işçi emeklisi Elyaşa Işık'ın (69), Güzelyalı Mahallesi 44. Sokak'ta tek başına yaşadığı evin zili çaldı.

Kapıyı açan Işık'ı, yüzüne spreyle gaz sıkıp etkisiz hale getiren zanlı, daha sonra onun elleri ve ayağını iple bağladı. Şüpheli, masanın üzerindeki 2 bin 600 lirayı çalıp kapıyı açık bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

 

İplerden kurtulan Işık, kapıyı kapatmasının ardından evde hırsızın düşürdüğü cep telefonunu gördü.

Zanlı, telefonunu düşürdüğü fark edip geri döndü ve bir süre daire kapısını tekmeledi. Işık'ın, balkona çıkıp bağırarak komşularından yardım istediğini duyunca da kaçtı.

Ev sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, cep telefonunu aldı. Ekipler, Işık'ın verdiği eşkal ve cep telefonunu inceleyip şüpheliyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber