Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ocak 2018 - 14:53 Yorum: 0

Hırsızlık zanlılarının suçları çorap söküğü gibi geldi

Afyonkarahisar'da jandarma durdurduğu bir araçta yaptığı aramada çeşitli ebatlarda enerji nakil kablosu ele geçirerek 3 kişiyi gözaltına aldı.

Hırsızlık zanlılarının suçları çorap söküğü gibi geldi

Afyonkarahisar'da jandarma durdurduğu bir araçta yaptığı aramada çeşitli ebatlarda enerji nakil kablosu ele geçirerek 3 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan soruşturmada şahısların daha önce ilçedeki bir çok hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Edinilen bilgilere göre, Emirdağ ilçesine bağlı Davulga beldesi yakınlarında yol kontrol uygulaması yapan jandarma ekipleri şüphe üzerine bir aracı durdurarak arama yaptı. Aramada çeşitli ebatlarda enerji nakil kablosu ile kabloları kesmede kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Olayın ardından 3 araç içerisindeki 3 kişiyi gözaltına alana ekipler yaptıkları tahkikatta şahısların geçmiş dönemlerde Emirdağ bölgesinde 25 adet trafodan kablo hırsızlığı, 1 adet balya hırsızlığı, 1 adet demir hırsızlığı olmak üzere toplam 27 hırsızlık olayına karıştıklarını tespit ettiler. Şüphelilerin hırsızlıktan elde edilen 206 kilogram (kg) demir ve 57 kg bakır kabloları 2'si hurdacı 3 şahsa sattıklarının belirlenmesi üzerine jandarma bu kişileri de gözaltına aldı. Ardından işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, şahıslardan 4'ü tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Hırsızlık zanlılarının suçları çorap söküğü gibi geldi

Hırsızlık zanlılarının suçları çorap söküğü gibi geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber