Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 26 Ocak 2015 - 15:48 Yorum: 0

Hırsızlık zanlısı, eczacı kalfasını bıçakla yaraladı

Adana'da iş yerinin yanındaki marketten sigara çaldığı iddia edilen kişiyi yakaladıktan sonra polise teslim etmek isteyen eczacı kalfası, şüpheli tarafından bıçakla yaralandı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı

Hırsızlık zanlısı, eczacı kalfasını bıçakla yaraladı

ADANA (AA) - Kentte, bir eczacı kalfası, iş yeri bitişiğindeki marketten sigara çaldığı iddia edilen kişi tarafından bıçakla yaralandı.

Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde bir eczanede kalfa olarak çalışan İzzet Çokgör (46), çalıştığı yerin sahibine ait bitişikteki markette bir kişinin parasını ödemeden sigara paketlerini alarak çıktığını fark etti. Çokgör şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Çokgör, şüpheliyi iş yerine doğru götürdüğü sırada çıkan arbedede bacağından bıçakla yaralandı. Zanlı ise kaçtı.

Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çokgör'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

- Olay anı güvenlik kamerasında

İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre Çokgör, marketten çıkan şüpheliyi yakalayarak iş yerine doğru getiriyor. Bu sırada Çokgör, çıkan arbedede şüpheli tarafından bacağından bıçakla yaralanıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber