Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Şubat 2018 - 12:13 Yorum: 0

Hisarcık Gençlik Merkezi için ilk adım atıldı

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Eti Maden'in katkılarıyla ilçeye yapılacak Gençlik Merkezi için belediye tarafından arazi tahsisinin yapıldığını...

Hisarcık Gençlik Merkezi için ilk adım atıldı

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Eti Maden'in katkılarıyla ilçeye yapılacak Gençlik Merkezi için belediye tarafından arazi tahsisinin yapıldığını belirtti.

Başkan Çalışkan," Enerji Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Eti Maden Genel Müdürlüğümüzün ve Emet Bor İşletme Müdürlüğümüzün katkılarıyla yapılacak olan Gençlik Merkezi için gerekli olan arazi tahsisi Belediye Başkanlığımız tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığına yapılmıştır. Yaklaşık 6 Milyon TL'ye mal olacak içerisinde konferans ve tiyatro salonu, kapalı spor salonu, kütüphane ve diğer oyun salonları bulunan Gençlik Merkezi ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.(MA-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber