Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlügü’nden anasınıfı uyarısı

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe merkezinde anasınıfı açılacak okullar ve kayıtlarla ilgili açıklama...

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlügü’nden anasınıfı  uyarısı

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe merkezinde anasınıfı açılacak okullar ve kayıtlarla ilgili açıklama yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada,"2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe merkezinde Atatürk İlkokulu, Şehitler Ortaokulu, Hisarcık 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi bünyesinde anasınıfı açılacaktır. Anasınıflarına 48 ila 66 ay arası çocukların kayıtları yapılmaktadır. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında anasınıfına gidecek öğrencilere velilerinin istemeleri halinde Kuran-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler ve Hz. Muhammed'in hayatı ile ilgili eğitim verilecektir. Ayrıca anasınıfına giden ve ulaşım imkanı bulamayan öğrencilere ücretsiz servis imkanı sağlanacaktır" denildi.(MA-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber