Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 11:53 Yorum: 0

Hisarcık su, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme ihalesi

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Su, Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında ilçenin su, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme...

Hisarcık su, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme ihalesi

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Su, Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında ilçenin su, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Halka verdikleri vaatleri bir bir yerine getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan," SUKAP projesi kapsamında Belediyemiz ve İller Bankası ile ortaklaşa yapılacak olan ilçemiz içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri yenileme ihalesi İller Bankası tarafından 35 firma katılımıyla yapılmış olup, ihale sonucu önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. İlçemize hayırlı olsun" dedi.(MA-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber