Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Ağustos 2017 - 13:28 Yorum: 0

Hisarcıklıoğlu, Prof. Dr. Şükrü Kızılot için taziye mesajı yayımladı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, vergi uzmanı, akademisyen ve gazeteci Prof.

Hisarcıklıoğlu, Prof. Dr. Şükrü Kızılot için taziye mesajı yayımladı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, vergi uzmanı, akademisyen ve gazeteci Prof. Dr. Şükrü Kızılot'un vefatı nedeniyle yayımladığı mesajda, Kızılot'un Türkiye'nin önde gelen vergi uzmanlarından ve ekonomi yazarlarından birisi olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Şükrü Kızılot'un kaybından duyduğu üzüntüyü dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Sayın Kızılot, vergi ve muhasebe konularındaki birikimi ile ekonomi ve iş dünyasına yol gösteren önemli bir akademisyendi. 58 kitap ve 4 bin civarında makale yayımlayan Kızılot, ömrünü mesleğine adamış ve birçok ödüle layık görülmüştü. Kaybından dolayı derin bir üzüntü duydum. Türk iş dünyası adına kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber