Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 12:48 Yorum: 0

Hisarcık’ta 3 bayan çiftçiye 18 damızlık düve

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kırsal Kalkınma Yatırımları Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi programı kapsamında hibe desteğinden faydalanan...

Hisarcık’ta 3 bayan çiftçiye 18 damızlık düve

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kırsal Kalkınma Yatırımları Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi programı kapsamında hibe desteğinden faydalanan 3 bayan çiftçiye 18 damızlık düvenin dağıtımı yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen genç çiftçiler projesi kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne Genç Çiftçi projesi için müracaat ederek hayvancılık alanında proje sunan Yenipınar köyünden Ayşe Daşdemir, Karbasan köyünden Esengül Şahan ve Dereköy'den Nermin Seven'e 6'şar tane olmak üzere toplam 18 adet Clavel ırkı damızlık düvenin dağıtımı Kaymakam Davut Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Erkan Özer tarafından gerçekleştirildi.

"Genç Çiftçi" projesiyle kırsal alandan göçün önlenerek kırsal yerleşimlerde üretimin arttırılması ve vatandaşların köylerine dönmesinin amaçlandığını söyleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,"Bu projeyi planlayıp gerçekleştiren Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ilçemiz ve köylerimiz adına çok teşekkür ederim. Tüm Genç çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.(MA-EFE)

Hisarcık’ta 3 bayan çiftçiye 18 damızlık düve

Hisarcık’ta 3 bayan çiftçiye 18 damızlık düve

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber