Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mart 2018 - 11:43 Yorum: 0

Hisarcık’ta çiftçilere uygulamalı budama eğitimi

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Ceviz Yetiştiriciliği Kursu kursiyerlerine ve köylerde çiftçilere...

Hisarcık’ta çiftçilere uygulamalı budama eğitimi

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Ceviz Yetiştiriciliği Kursu kursiyerlerine ve köylerde çiftçilere uygulamalı budama eğitimi verildiği bildirildi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Veteriner Hekim Mehmet Emin Polat, meyve ağaçlarından uzun süre ve kaliteli ürün alabilmek amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Kutlubeyler köyünde açılan Ceviz Yetiştiriciliği Kursu kursiyerlerine ve muhtelif köylerdeki meyve bahçelerinde çiftçilere Ziraat Mühendisleri Erkan Özer ve Mustafa Varol tarafından uygulamalı olarak budama eğitimi verildiğini söyledi.

Polat, açıklamasında meyve yetiştiriciliğinde kaliteli ve bol ürün alabilmek için toprak işleme, sulama, gübreleme, mücadele gibi tedbirlerin yanında her yıl budamanın da yapılmasının zorunluluğuna dikkat çekti.(MA-EFE)

Hisarcık’ta çiftçilere uygulamalı budama eğitimi

Hisarcık’ta çiftçilere uygulamalı budama eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber