Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:38 Yorum: 0

Hisarcık’ta masa tenisi turnuvası

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen orta...

Hisarcık’ta masa tenisi turnuvası

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen orta ve liseler arası masa tenisi turnuvası sona erdi.

Cumhuriyet İlkokulu Çok Amaçlı Spor Salonda yapılan masa tenisi turnuvasına Hisarcık İmam Hatip Ortaokulu, Kutluhallar, Dereköy ve Karbasan köyü Ortaokulları öğrencileri ile Çok Programlı Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesinden öğrenciler katıldı.

Turnuva sonunda dereceye girenler belirlendi. Ortaokullar arası erkeklerde ve kızlarda ilk üç dereceyi Karbasan Ortaokulu öğrencileri paylaştı. Buna göre; Erkeklerde; Birinci Arif Şahan, ikinci Kadir Yaşar, üçüncü Fatih Bilkaya, Kızlarda; Birinci Mine Aydoğdu , ikinci Ayşenur Bakır, üçüncü Nazife Doğanay oldu.

Liseler arası erkeklerde; Hisarcık 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesinden Abdil Sarıçiğdem birinci, Süleyman Gündüz ikinci, Çok Programlı Anadolu Lisesinden Erol Alkan üçüncü, Kızlarda; Anadolu İmam Hatip Lisesinden Vesile Çalışkan birinci, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anadolu Lisesinden Sanem Ferik ikinci, Çok Programlı Anadolu Lisesinden Fatma Keskin üçüncü oldu.

Masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ödül verileceği öğrenildi.(MA-EFE)

Hisarcık’ta masa tenisi turnuvası

Hisarcık’ta masa tenisi turnuvası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber