Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Şubat 2019 - 11:23 Yorum: 0

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile 23 günlük umre ziyareti gerçekleştirecek olan 32 kişilik umre kafilesi...

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile 23 günlük umre ziyareti gerçekleştirecek olan 32 kişilik umre kafilesi İlçe Müftülüğünce düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandı.

Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde bir konuşma yapan Kafile Başkanı İlçe Müftüsü Mustafa Arda," Bizler kutsal topraklarda bulunduğumuz süre zarfında hem kendimize, hem de sevdiklerimize, yakınlarımıza, dostlarımıza dua edeceğiz. Bizden dua isteyenlere, selam gönder diyenlere onlara olan görevlerimizi yerine getireceğiz. İnşallah hayırlı ve güzel bir umre olur. Sağlık ve afiyet içinde gitmiş gelmiş oluruz. Allah gitmek isteyen herkese nasip eylesin" dedi.

İlçe Müftüsü Mustafa Arda tarafından yapılan duanın ardından umre yolcuları yakınları ile vedalaştıktan sonra gözyaşları arasında kutsal topraklara uğurlandı.

Uğurlama törenine Kaymakam Furkan Başar ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'da iştirak etti.

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber