Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Hitit Üniversitesi öğrencilerine girişimcilik eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum İl Genç Girişimciler Kurulunca yürütülen "Ben Genç Girişimciyim Projesi" kapsamında Hitit Üniversitesi öğrencilerine Girişimcilik ve İş Planı Hazırlama Eğitimi verildi

Hitit Üniversitesi öğrencilerine girişimcilik eğitimi

ÇORUM (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum İl Genç Girişimciler Kurulunca yürütülen "Ben Genç Girişimciyim Projesi" kapsamında Hitit Üniversitesi öğrencilerine Girişimcilik ve İş Planı Hazırlama Eğitimi verildi. 

Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim, Hitit Üniversitesi Araştırma Görevlisi Fatih Şeker tarafından verildi. İş seçimi, yatırım fikri geliştirme ve planlama, finansal hazırlık ve strateji geliştirme gibi konularda bilgiler verilen öğrenciler, akademisyenlerin gözetiminde kendi iş fikirlerini geliştirerek, yatırımlarını planladı. 

Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Elvan Can Çabuk, yaptığı açıklamada, kurulun öncelikli görevinin, gençleri girişimciliğe özendirmek olduğunu vurgulayarak, daha önce teorik olarak verdikleri eğitimleri bu kez de pratik olarak verdiklerini söyledi.

Eğitimde iş kurma sürecini tam manasıyla üniversite öğrencilerine gösterdiklerini ifade eden Çabuk, "Ayrıca öğrencilerimizden de çok güzel iş fikirlerinin çıkabildiğini tespit ettik. Bu fikirler, zamanla öğrencilerimiz tarafından yatırıma dönüştürülebilecektir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber