Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Hizan Muhtarlar Derneği'nde başkanlık seçimi

BİTLİS (AA) - Hizan Muhtarlar Derneği'nde yapılan seçimde başkanlığa yeniden Bedirhan Uğuş seçildi.Muhtarlar Derneği'nde yapılan genel kurulda, 57 köy muhtarının oyunu alan Uğuş, yeniden...

Hizan Muhtarlar Derneği'nde başkanlık seçimi

BİTLİS (AA) - Hizan Muhtarlar Derneği'nde yapılan seçimde başkanlığa yeniden Bedirhan Uğuş seçildi.

Muhtarlar Derneği'nde yapılan genel kurulda, 57 köy muhtarının oyunu alan Uğuş, yeniden başkanlığa getirildi.

Uğuş, yaptığı açıklamada, bugüne kadar yürüttükleri çalışmalarda kendilerine güvenen ve destek veren tüm muhtarla teşekkür etti.

Bundan sonraki dönemde de yine tüm muhtarların ve halkın temsilcisi olarak hizmet edeceğini dile getiren Uğuş, şöyle konuştu:

"Öncelikle güven tazelemekten çok memnunum. Bugüne kadar toplam dernek ve muhtarlıklar dahil Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) olmak üzere 28 seçim geçirdim. Bugüne kadar 27 seçimi başarıyla geçirdim. Şeffaf ve istişareye önem vererek tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın fikirleri ve de destekleriyle sorunların çözümü için planlı, programlı ve ortak akılla hareket ederek hizmet vereceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber