Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Kasım 2014 - 16:13 Yorum: 0

Hizan'da "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hayata geçirilen "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi kapsamında, İlçe Müftülüğü kardeş okulunu ziyaret etti.Hizan Anadolu...

Hizan'da 'Kardeş Okul Kardeş Kurum' Projesi

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hayata geçirilen "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi kapsamında, İlçe Müftülüğü kardeş okulunu ziyaret etti.

Hizan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden İlçe Müftüsü Tahir Erçin, proje kapsamında kendileri için belirlenen kardeş okulu ziyaret ettiklerini ve okuldaki mescid için yapılan halı talebini yerine getirdiklerini söyledi.

Kardeşliğin, İslam'ın emirlerinden biri olduğunu ifade eden Erçin, "Müminler ancak birbirlerinin kardeşidir. Allah için Müslümanları sevmek ve din için kardeşlik yapmak en büyük ibadetlerdendir. Dostluk güzel huyun meyvesidir. İşte kardeşlikteki en önemli unsur da budur" dedi

Okul müdürü Ertan Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halı taleplerini yerine getiren Erçin'e teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber