Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 24 Şubat 2022 - 16:28 Yorum: 0

Hizan’da “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan ilçesinde "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

Hizan’da “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan ilçesinde "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Küçük Dokunuşlar" projesi uygulanmaya başlandı.

Hizan Kaymakamlığı ve Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen "Küçük Dokunuşlar" adlı projeyle öğrencilerin değerler eğitimi kapsamında nitelikli eğitimin yanında milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerin gelişmesi, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi hedefleniyor. Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleri ile birlikte ilçe merkezindeki mahallelerde 0-15 yaş aralığında çocukları olan ve maddi imkanları elverişsiz aileleri çocuk gelişimi ve eğitimi konularında bilgilendirmesi, çocuk istismarı ve ihmali konularında bilinçlendirmesi ile birlikte maddi destek sağlanacağı belirtildi.

Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerin hem alanıyla ilgili uygulama yapma imkanı bulduğu hem de toplumda kalıcı gönül köprüleri kurmaları, sosyal becerilerinin ve kendilerine olan güvenin geliştirilmesi, onlara sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilinci kazandırılmasının hedeflendiği proje ile ders dışı zamanların verimli geçirilmesi sağlanmaktadır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber