Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Hizan'da öğrencilere moral pikniği

BİTLİS (AA) - Hizan Gençlik Merkezi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için moral pikniği düzenledi.İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Hizan Gençlik Merkezi Müdürlüğünün...

Hizan'da öğrencilere moral pikniği

BİTLİS (AA) - Hizan Gençlik Merkezi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için moral pikniği düzenledi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Hizan Gençlik Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa açtığı YGS kursuna katılan öğrenciler, sınav öncesi düzenlenen piknikte bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.

Gençlik merkezi liderleri gözetiminde piknik yapan öğrenciler, şarkılar eşliğinde çektikleri halaylarla stres attı. 

Hizan Gençlik Merkezi Müdürü Hayrullah Bulduk, yaptığı açıklamada, öğrencileri sınav stresinden uzak tutmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Katkılarından dolayı Kaymakam Sedat İnci'ye teşekkür eden Bulduk, "Umut ediyoruz ki öğrencilerimiz YGS'de önemli başarılara imza atacaktır" dedi.

YGS'ye katılacak öğrencileri ise moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması amacıyla düzenlenen piknik programının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber