Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Hizan'da trafik sorunu çözülüyor

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde yaşanan trafik sorununun çözülmesi amacıyla belediye, emniyet ve ilçe esnafı toplantı yaptı.Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, ilçede "tek yön uygulamasına...

Hizan'da trafik sorunu çözülüyor

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde yaşanan trafik sorununun çözülmesi amacıyla belediye, emniyet ve ilçe esnafı toplantı yaptı.

Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, ilçede "tek yön uygulamasına geçilmesi", "köy garajının faal hale getirilerek cadde üzerinde minibüslerin parkının yasaklanması", "hatalı park yapan sürücülere yaptırım uygulanması" ve "seyyar satıcıların cadde üzerlerinde beklemesinin yasaklanması" gibi kararlar alındı.

Toplantıya Kaymakam Sedat İnci, Belediye Başkanı İhsan Uğur, İlçe Emniyet Amiri İsmail Boyacı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, minibüs ve taksi kooperatiflerinin başkanları ve üyeleri ile çok sayıda esnaf katıldı. 

ETİKETLER: Hizan , trafik sorunu , esnaf , belediye , emniyet
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber