Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 09:48 Yorum: 0

Hizan'da "Yaşlılar Haftası" gezisi düzenlendi

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamlığı yaşlılar haftası münasebetiyle ilçedeki bir grup yaşlı vatandaş için gezi düzenledi.Gezide, Siirt'in Tillo ilçesinde bulunan türbeler ve Veysel Karani...

Hizan'da 'Yaşlılar Haftası' gezisi düzenlendi

BİTLİS (AA) - Hizan Kaymakamlığı yaşlılar haftası münasebetiyle ilçedeki bir grup yaşlı vatandaş için gezi düzenledi.

Gezide, Siirt'in Tillo ilçesinde bulunan türbeler ve Veysel Karani türbesi ziyaret edildi.

Geziye katılan yaşlı vatandaşları yolcu eden Hizan Kaymakam Sedat İnci, yaptığı açıklamada, hayatın doğası gereği her insanın yaşlanabilme durumu ile karşı karşıya kalacağını belirtti.

Yaşlıların baş tacı olduğunu ifade eden İnci, "Yaşlılık insanın doğası gereğidir. Bu nedenle gençliklerinde bizler için fedakarca, durmadan didinen yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Türk toplumu, yaşlısını gencinden ayırt etmeyen ve onları koruyup kollayan bir geleneğe sahiptir. Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onların ihtiyaçlarını gidermek her insan için bir görevdir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en önemli değerlerimiz arasında yer almaktadır. Bizleri yetiştirerek bugünlere getiren büyüklerimize, bu dönemlerinde ihtiyaç duydukları sevgi ve saygıyı göstermek sorumluluğu unutulmamalıdır" diye konuştu.

İnci, ayrıca sağlık sorunu olanlara gerekli desteğin yapıldığını ve bu desteklerin devam edeceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber