Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ekim 2021 - 22:58 Yorum: 0

Hızını alamayan tır önce direğe, sonra deponun kapısına çarptı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hızını alamayan tır, önce elektrik direğine, daha sonra da orman ürünleri deposunun kapısına çarptı.

Hızını alamayan tır önce direğe, sonra deponun kapısına çarptı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hızını alamayan tır, önce elektrik direğine, daha sonra da orman ürünleri deposunun kapısına çarptı. Kazada tır sürücüsü şoför kabininde sıkışarak yaralandı.

Kaza, Gebze ilçesi Tavşanlı Mahallesi D-100 yan yol İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa C. idaresindeki 41 ADL 179 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Hızını alamayan tır, yol üzerinde bulunan orman ürünleri deposunun çelik güvenlik kapısına da çarparak parçaladı. Kazada tır sürücüsü şoför kabininde sıkışarak yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılan tır sürücüsü sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber