Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Aralık 2017 - 12:03 Yorum: 0

Hizmet içi eğitimler belediyeye güç katıyor

Karacabey Belediyesi'nde personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Hizmet içi eğitimler belediyeye güç katıyor

Karacabey Belediyesi'nde personele yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor.

Karacabey Belediyesi, personel verimliliğinin artırılması ve hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi için eğitimleri hız kesmeden sürdürüyor. Son olarak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 2 haftalık eğitim çerçevesinde 15 Fen İşleri işçisine "yol yapım, bakım ve onarım eğitimi" verildi. Uzmanlar tarafından verilen eğitimleri başarı ile bitiren personele törenle belgelerini takdim eden Belediye Başkanı Ali Özkan, son üç yıldan bu yana sürdürülen yenilenme, dönüşüm ve modernleşme çalışmaları ile özlenen başarı seviyesinin memnuniyet verici seviyeye ulaştığına vurgu yaptı.

Göreve başladıkları ilk günden itibaren belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması için çalıştıklarını ifade eden Özkan, "modern ve müreffeh Karacabey" hedefine mutlaka ulaşılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber