Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Hizmet-İş Sendikası'ndan Başkan Kara'ya ziyaret

OSMANİYE (AA) - Hizmet-İş Sendikası Osmaniye Şube Başkanı Kadir Çenet ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret etti. Kara, Hizmet-İş Sendikası Osmaniye Şube...

Hizmet-İş Sendikası'ndan Başkan Kara'ya ziyaret

OSMANİYE (AA) - Hizmet-İş Sendikası Osmaniye Şube Başkanı Kadir Çenet ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret etti. 

Kara, Hizmet-İş Sendikası Osmaniye Şube Başkanlığına yeniden seçilen Çenet ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

Hizmet-İş Sendikası ile uyumlu çalıştıklarını beliren Kara şunları kaydetti:

"Başkan Çenet ve bütün arkadaşlarıma bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde yeni bir seçim yapıldı. Yeni yönetim ve başkan güven tazeledi. Hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra da Allah’ın izni ve inayeti ile iyi ilişkiler içinde devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Kente yaptığı hizmetler için Kara'ya teşekkür eden Çenet, “Kara, şimdiye kadar işçimizin hakkını verdi. Bundan sonra da vereceğine yürekten inanıyoruz. Önümüzde yeni bir toplu sözleşme dönemi var, en güzel şekilde sonuçlanmasını umuyorum” diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber