Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 22 Aralık 2014 - 14:33 Yorum: 0

Hobbit ilk 5 gün rekoru kırdı

"Hobbit: Beş Ordunun Savaşı", ilk 5 günde 643 bin 689 kişi tarafından tüm zamanların en iyi ilk beş Ggn yabancı film açılış rekorunu kırdı.

Hobbit ilk 5 gün rekoru kırdı

'Hobbit: Beş Ordunun Savaşı',  ilk 5 günde 643 bin 689 şahıs tarafından Tüm Zamanların En İyi İlk Beş Gün Yabancı Film Açılış Rekorunu kırdı.

Warner Bros'tan yapılan açıklamaya göre, New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) yapımı bulunan film, ilk 5 günde 643 bin 689 şahıs sebebi ile izlendi.  

Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson'ın İngiliz yazar John Ronald Reuel Tolkien'ın 'The Hobbit' romanından uyarladığı üçlemenin son filmi, böylece 'Tüm Zamanların En İyi İlk Beş Gün Yabancı Film Açılış Rekorunu' kırmış oldu.

Film vizyona girdiği 17 Aralık günü 109 bin şahıs sebebi ile izlenerek, tüm zamanların en fazla 'hafta içi yabancı film açılışı' rekoruna da imza atmıştı.

Ian McKellen'ın 'Gri Gandalf', Martin Freeman'ın 'Bilbo Baggins', Richard Armitage'ın ise 'Thorin Meşekalkan' rollerini üstlendiği filmin senaryosunu Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson ve Guillermo del Toro yazdı.

'Hobbit: Beklenmedik Yolculuk' ve 'Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları'nın arkasından çekilen final filmi, Miramar-Wellington'daki tesisler ile Yeni Zelanda'da yapıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber