Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Haziran 2021 - 18:08 Yorum: 0

“Hobi bahçesi” projesinde sona yaklaşılıyor

Şanlıurfa'da yaşayan 60 yaş üstü vatandaşlara şehir merkezinde stresten uzak, doğayla iç içe bir ortam sunmak için hobi bahçesi çalışmalarında büyük...

“Hobi bahçesi” projesinde sona yaklaşılıyor

Şanlıurfa'da yaşayan 60 yaş üstü vatandaşlara şehir merkezinde stresten uzak, doğayla iç içe bir ortam sunmak için hobi bahçesi çalışmalarında büyük bir mesafe kat etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün de üzerinde önemle durduğu projelerden biri olan "Hobi Bahçesi" projesinde betonlaşmanın oluşmaması için son derece titiz davranılıyor. Haliliye ilçesinde bulunan Cumhuriyet Parkının yanında bulunan meyve fidanlığının içerisinde inşa edilen 180 Hobi Bahçesi evinin bulunacağı 20 bin metrekarelik alanda hobi evlerinin yapım çalışmaları devam ediyor. Proje tamamlandığında Şanlıurfa'da ikamet eden kendisine ait bağ ve bahçesi olmayan 60 yaş üstü vatandaşların hizmetine sunulacak hobi evleri talebin fazla olması durumunda ise kura yoluyla belirlenerek teslim edilecek.

"Şanlıurfalı vatandaşlarımız hobi bahçelerinde nefes alacak"

Alana giderek incelemelerde bulunan Beyazgül, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Alanda yeşilin artırılması talimatını veren Beyazgül betonlaşmanın olmaması yönünde de uyarılarda bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, projeyle Şanlıurfalı vatandaşların nefes alacağı bir alan oluşacağını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber