Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Aralık 2016 - 15:48 Yorum: 0

Hokeyde U21 heyecanı yarın başlıyor

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü U21 Bay-Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası heyecanı yarın Gaziantep'te başlıyor.

Hokeyde U21 heyecanı yarın başlıyor

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü U21 Bay-Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası heyecanı yarın Gaziantep'te başlıyor.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü U21 Bay-Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası müsabakaların tanıtım toplantısı düzenlendi. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından yapılan U21 Bay-Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası müsabakaları tanıtımına Gaziantep Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Ökkeş Demir,Türkiye hokey Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kaplan ve Ömer Yakarın yanı sıra, tanıtıma birçok davetli katıldı. Toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, U21 Bay-Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası maçlarıyla ile ilgili bilgiler verdi.

"Muhteşem organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için gurur verici"

6-10 Aralık 2016 tarihleri arasında U21 Bay-Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nın Gaziantep'te yarın başlayacağını söyleyen Ökkeş Demir, "Geçen yıl ev sahipliğini yaptığımız 3. Etap Hokey Süper Ligi'nde renkli görüntüler yaşanmıştı. Bu yılda 456 sporcu ve 38 takımın katılımını beklediğimiz U21 Bay-Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası'na 6-12 Aralık 2016 tarihleri arasında Şahinbey Spor Salonu'nda ev sahipliği yapacağız. Gaziantep olarak bu şampiyonada ilimizden de çok sayıda takım katılacaktır. Turnuva gruplar, ardından çeyrek final, yarı final ve final şeklinde olacaktır. Turnuvanın sonunda ise U21 Hokey Milli Takımı belirlenecektir. Bu muhteşem organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için gurur vericidir" dedi.

"Tüm hazırlıklarımızı tamamladık"

Şampiyonanın şehirlerine çıkmasının ayrı bir gurur verici bir durum olduğunu söyleyen Demir, "Şampiyonlarında şehrimizden çıkması da ayrı bir gurur olacaktır. Şahinbey Spor Salonu'nda düzenleyeceğimiz şampiyona için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 6 Aralık'ta ilk müsabakalarla başlayacak olan şampiyona Gaziantep ekonomisine de bir nebze olsa katkı sağlayarak Spor turizmini canlandıracaktır. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne, Türkiye Hokey Federasyonu'na Gaziantep'e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder, müsabakalara katılacak tüm takımlara başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

"1900 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır"

Gaziantep'in hokeydeki branşındaki durumdan da bahseden Demir, "Bay-bayan yaklaşık 1900 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Gerek Süper Lig'de gerekse diğer alt yaş gruplarında da şehrimizi temsil eden birçok kulübümüz vardır. Düzenlenecek olan U21 Türkiye Şampiyonası'nda da 38 takım 20'si Gaziantep takımıdır. Erkeklerde 12, bayanlarda 8 takımımız turnuvada ter dökecek. Yani bir başka deyişle hokey branşında Gaziantep bir kaledir. Buradan da 2017 yılında yapmayı planladığımız Bay-Bayan Salon Hokeyi Yerel Ligi'nin de müjdesini vermek istiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber