Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Aralık 2018 - 18:53 Yorum: 0

Holding bahçesine bomba yerleştiren teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı

Üsküdar'da bir holdingin bahçe duvarına zaman ayarlı bomba koyan 2 teröristin bombayı yerleştirdikten sonraki ve yakalanma anlarına ilişkin güvenlik kamerası...

Holding bahçesine bomba yerleştiren teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı

Üsküdar'da bir holdingin bahçe duvarına zaman ayarlı bomba koyan 2 teröristin bombayı yerleştirdikten sonraki ve yakalanma anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Üsküdar'da 12 Aralık'da bir holdingin bahçe duvarına bırakılan zaman ayarlı el bombası, bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirilmişti. Zanlıların yakalanmasına yönelik çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, eylemi B.M. isimli kadın ile bir erkeğin gerçekleştirdiğini belirlemişti. Teröristlerin yakalanması için harekete geçen ekipler, dün Ataşehir'de düzenlediği operasyonla B.M. ile yanındaki şahsı evlerinin önünde yakalamıştı. Yakalanan teröristlerin holding bahçesine bombayı yerleştirdikten sonraki ayrılma görüntüleri, eve giriş çıkış yaptıkları anlar ve yakalanma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber