Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 12 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

Hollandalı Erkek Turist Kayıp

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen Hollandalı turistten haber alınamıyor.

Hollandalı Erkek Turist Kayıp

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen Hollandalı turistten haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Alanya'ya 10 Mayıs tarihinde 1 haftalık tatil için Hollanda'dan gelen 65 yaşındaki Lodewıjk Nicalaas Waterbeek, eşi Ludwına Maria Josephe (63) ile birlikte Kızlarpınarı Mahallesi Sinek Sokak üzerindeki bir apart otele yerleşti. Akşam yemeğini yedikten sonra hava almak için otelden dışarı çıkan Lodewıjk Nicaalas Waterbeek bir daha geri dönmedi. Eşinden haber alamayan Josephe ise otel çalışanlarıyla birlikte polise başvurdu.

Polis karakolunda tercüman aracılığıyla ifadesi alınan kadın turist, eşinin üzerinde 30 Euro para ve kredi kartı olduğunu, 3 yıl önce kalp ve nefes darlığından tedavi gördüğünü belirtti. Hollandalı erkek turistin otelden çıkarken güvenlik kamerasına yansıdığı görüldü.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kayıp turisti arama çalışmalarına başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber