Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Şubat 2019 - 18:33 Yorum: 0

Hollywood değil Kilis

Kilis'te motosiklet kazaları, MOBESE kameralarını yansıdı. Görüntülerde bir motosiklet sürücüsü trafik ekiplerinden kaçarken, çarptığı motosikletten...

Hollywood değil Kilis

Kilis'te motosiklet kazaları, MOBESE kameralarını yansıdı. Görüntülerde bir motosiklet sürücüsü trafik ekiplerinden kaçarken, çarptığı motosikletten 40 metre sürüklenmesine rağmen polis ekiplerinden kaçmaya çalışırken yakalandı.

Kilis'te, 3 ayrı motosiklet kazası MOBESE kameralarına yansıdı. İlk kazada motosiklet otomobile çarptı, 1 kişi yaralandı. İkinci kazada ise Ekrem Çetin Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan otomobil, seyir halindeki 2 motosiklete çarpması sonucu motosikletler sürücüleri yaralandı. Son kazada ise Çengel Caddesi'nde polis ekiplerinden kaçan bir motosikletli seyir halindeki başka motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü 40 metre sürüklendikten sonra polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışması akıllara Hollywood filmlerini getirdi. 3 kazada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hollywood değil Kilis

Hollywood değil Kilis

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber