Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:38 Yorum: 0

Horasan Belediyesi Ve ETİ’den Tiyatro Etkinliği

ETİ Çocuk Tiyatrosu, Horasan Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Kral Çıplak" oyunu ile çocukları 2015-2016 sezonunda da tiyatro ile buluşturdu.

Horasan Belediyesi Ve ETİ’den Tiyatro Etkinliği

ETİ Çocuk Tiyatrosu, Horasan Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Kral Çıplak" oyunu ile çocukları 2015-2016 sezonunda da tiyatro ile buluşturdu.

Oyunda; aklın her şeyin üstünde ve asıl güzelliğin insanın kıyafetlerinde değil içinde olduğu, hem çocuklara hem de ebeveynlere eğlenceli bir dille anlatıldığı gibi bazen güvendiğimiz kişilerin kendi çıkarları için bizi yanlış yönlendirebileceği ve bunu aklımızla aşabileceğimiz, doğru bildiğimizi söyleyebilecek kadar cesur olmamız gerektiği de vurgulanıyor.

Kültürel ve sanatsal faaliyetleri sürekli destekleyen Horasan Belediyesi, sahnelendiği il ve ilçelerde büyük ilgi gören "Kral Çıplak" adlı tiyatro oyununu Horasandaki sanatseverlerle buluşturuldu. Sanatsal faaliyetlere destek vermeyi hizmet anlayışları içerisinde her zaman farklı bir yere koyduklarını ifade eden Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, "Horasan Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetleri dışında sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlere sürekli destek sağlıyoruz. Belediye çatısı altında kurduğumuz Konferanslar ve paneller başta olmak üzere ilçemizdeki kültürel etkinliklerin hayata geçmesinde üzerimize düşen sorumlulukları imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye özen gösteriyoruz" dedi.

Sahlenen tiyatro programının ardından Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın tarafından öğrencilere ağız ve diş sağlığı bakım seti hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber