Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2016 - 23:28 Yorum: 0

Horasan’da 20 şükür kurbanı kesildi

Horasan Belediyesi tarafından darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle, "şükür kurbanı" olarak 20 koyun kesildi.

Horasan’da 20 şükür kurbanı kesildi

Horasan Belediyesi tarafından darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle, "şükür kurbanı" olarak 20 koyun kesildi. Koyunların etleri, ilçede bulunan yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtıldı.

İlçede düzenlenen kurban kesim törenine Horasan Kaymakamı Doğan Dinç, Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ilçe Cumhuriyet savcısı, ilçe Garnizon Komutanı , ilçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ilçe Müftüsü, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Törende konuşma yapan Horasan Belediye Başkanı Aydın, "15 Temmuz'da ülkemizin adeta uçurumun kenarından döndürülmesi ve yeniden selamete ulaşması nedeniyle Horasan Belediyesi olarak 20 şükür kurbanı kestiriyoruz. Yüce Allah, milletimize bir daha böyle bir olay yaşatmasın. Demokrasi şehitlerimizi de rahmet ve saygıyla anıyoruz. Kestiğimiz kurbanları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız" diye konuştu.

Horasan İlçe Kaymakamı Doğan Dinç" de "15 Temmuz'daki darbe girişimi çok şükür ki hainlerin, vatan düşmanlarının ayağına dolandı. Başta Cumhurbaşkanımız, olmak üzere devlet ve hükümet yetkililerin gayretleriyle bu belayı üstümüzden attık. Horasan'da darbe girişiminde tek yürek, tek yumruk oldu. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın" dedi.

Horasan İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, "Yüce Mevlamız bizi bu darbe girişiminden koruduğu için, bu müsibetten uzaklaştırdığı için şükrümüzü göstermek adına kurban kesiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, dualar ve tekbirler arasında kesilen küçükbaş kurbanların etleri ilçede bulunan yardıma muhtaç vatandaşlara gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber