Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Eylül 2020 - 14:28 Yorum: 0

Horoz, Antalyaspor’a bileniyor

Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Denizlispor, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla...

Horoz, Antalyaspor’a bileniyor

Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Denizlispor, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Süper Lig 2020-2021 sezonunun 3.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde, Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan yeşil-siyahlı futbolcular, güç ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, yapılan taktiksel çalışmaların ardından sona erdi.

Yeşil-siyahlı ekibin, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam edeceği bildirildi.

Horoz, Antalyaspor’a bileniyor

Horoz, Antalyaspor’a bileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber