Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Ekim 2016 - 10:23 Yorum: 0

Hoş geldin ’Pıtır’

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda dünyaya gelen mara (Patagonya Tavşanı) yavrusuna "Pıtır" ismi verildi.

Hoş geldin ’Pıtır’

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda dünyaya gelen mara (Patagonya Tavşanı) yavrusuna "Pıtır" ismi verildi. Mara ailesinin ilk yavrusu olan Pıtır, anne sütünün yanı sıra meyve, sebze ve yoncayla besleniyor.

Avrupa'nın sayılı hayvanat bahçeleri arasında gösterilen İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nda tatlı bir heyecan yaşanıyor. Peş peşe gelen doğumlarla birlikte her geçen gün genişleyen parkta, geçen günlerde dünyaya gelen mara yavrusu tatlı bir heyecan yaşattı. Mara ailesine katılan sevimli yavruya "Pıtır" ismi verildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Doğal Yaşam Parkı programı sırasında Pıtır'ı görmeyi ihmal etmedi. Mara ailesinin ilk bebeği olan Pıtır, anne sütünün yanı sıra meyve, sebze ve yoncayla besleniyor. Arjantin'in Patagonya eteklerinde yaygın olarak bulunan fakat Paraguay gibi Güney Amerika'nın diğer yerlerinde de yaşayan maralar, Doğal Yaşam Parkı'nda 3 yıldır bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber