Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kızılçınar:

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kızılçınar, 6-8 Ekim Kobani olaylarını hatırlatarak, "Bunlar DAEŞ'ten daha cani olduklarını...

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kızılçınar:

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kızılçınar, 6-8 Ekim Kobani olaylarını hatırlatarak, "Bunlar DAEŞ'ten daha cani olduklarını bir kez daha kanıtlamışlardır" dedi.

HÜDA-PAR Gaziantep İl Gençlik kolları Başkanı HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı binasında basın açıklaması yaparak, 6-8 Ekip Kobani olaylarının Müslümanlara yönelik bir katliam olduğunu söyledi. Kızılçınar, "Hatırlanacağı üzere, 2014 yılının Ekim ayında, Kobani olaylarını protesto bahaneli eylemler ile HDP'nin eş başkanları örgüt taraftarlarını sokağa çağırmış, ülkeyi kaosa sürüklemek, iç savaş çıkarmak ve özelde hazmedemediği İslami yaşantıya saldırı fırsatı bulmuştu. Yolda gördükleri sarıklı, sakallı Müslümanlara saldırılar olmuştu. Meydana gelen olaylarda HDP/PKK cenahı özelde Cami, Kuran Kursları, İslami STK'lara ve yine referansı İslam olan Hür Dava Partisi ve uzanabildiği diğer siyasi oluşumlara da her türlü fiili saldırıyı düzenlemişlerdir" dedi.

"Bunlar DAEŞ'ten daha cani"

Kızılçınar, olayları ve saldırıları gerçekleştirenlerin hiçbir kutsal değerinin olmadığını savunarak, "Hiçbir kutsalı olmayan bu güruh, muhtaç ailelere Kurban Bayramında Kurban eti götüren, aralarında henüz 16 yaşında olan Yasin Börü ve beraberindeki Hüseyin Dakak, Hasan Gökgöz, Cumali Güneş, Turan Yavaş ve Riyad Güneş'inde aralarında bulunduğu İslami kimlikli gençleri katletmiş, arkalarında gözü yaşlı eşler ve daha doğmamış yetim bebeler bırakmışlardır. Saldırılarda, taş sopa, satır, silah, delici ve kesici akla hayale gelen her türlü suç aletleriyle adeta zincirinden salıverilmiş bir şekilde ağızlarından akıttıkları salyalar ile hunharca Müslüman kardeşlerimizi Şehit etmişlerdir. Gençler bir eve kıstırılarak, Kürtlerin asla ama asla adet ve geleneklerinden olmayan bir ihanet ile toplu saldırı yapılıp eman verilmemiş, İnsanlık ve annelik duygularını yitirmiş kadınların zılgıtları eşliğinde balkonlardan atılmış, üzerlerinden araçlarla geçilmiş, vücutları yakılmaya, boğazları kesilmeye çalışılmıştır. Öyle ki Şehitler anneleri tarafından dahi tanınmaz hale getirilmiştir. Kınadıkları ve sokağa çıkma gerekçeleri olan ve eleştirdikleri DAEŞ "ten daha cani olduklarını bir kez daha kanıtlamışlardır" ifadelerini kullandı.

"Bunlar emperyalistlerin talimatlarını yerine getiriyor"

Kızılçınar, 6-8 Ekim olaylarını gerçekleştirenlerin emperyalist güçlerin talimatıyla hareket ettiklerini söyledi. Kızılçınar, "Halk için savaştıklarını ve mücadele ettiklerini iddia eden bu kan emici halk düşmanları, her fırsatta Emperyalist Batı'dan emir ve talimat alarak bölge halkına saldırmayı ve her türlü zulmü her zaman kendileri için vazgeçilmez bir görev bilmişlerdir. 6/8 Ekim Kurban Bayramı Katliamı, Diyarbakır İhya Der Başkanı Şehit Aytaç Baran'ın katledilmesi, Bingöl'ün Karlıova İlçesinde katledilen Şehit Cengiz Tiryaki ve Şehit Fethi Yalçın'ın katledilmesi, Mardin Kızıltepe'de şehit edilen Suudi uyruklu 2 Müslüman, Van'da şehit edilen Abdullatif Şener, Cami Der'e saldırı yapanların Mahmut Enez'i katletmeleri gibi daha ismini burada saymaktan aciz kalacağımız sayısız katliamları bölge halkına reva gören bu vahşi örgüt, her fırsatta özellikle güçlü olup destek bulduğu bölgelerde katliam yapmaktan asla geri durmamıştır. Aramızdan şehit olarak ayrılan kardeşlerimiz bizim için kayıp değil, aksine en büyük kazancımızdır. Haçlı zihniyetinin maşası olan zavallıları sesleniyoruz ki, artık aklınızı başınıza alın, emperyalistlerin kuklası olmaktan, taşeronluğunu yapmaktan vazgeçin. Müslüman halka zulmediyorsunuz. Ama şunu unutmayın ki zulüm devam etmez" diye konuştu.

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kızılçınar:

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kızılçınar:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber