Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Aralık 2014 - 17:08 Yorum: 0

Hüda Par Karlıova ilçe kongresi

BİNGÖL (AA) - Hür Dava Partisi (Hüda Par) Karlıova İlçe Başkanlığına Yavuz Bingöl yeniden seçildi.Hüda Par İl Başkanı Hamdullah Tasalı, ilçe binasında gerçekleşen kongrede yaptığı...

Hüda Par Karlıova ilçe kongresi

BİNGÖL (AA) - Hür Dava Partisi (Hüda Par) Karlıova İlçe Başkanlığına Yavuz Bingöl yeniden seçildi.

Hüda Par İl Başkanı Hamdullah Tasalı, ilçe binasında gerçekleşen kongrede yaptığı konuşmada, 6-7 ekim olaylarında Diyarbakır’da 6, Karlıova'da iki olmak üzere 8 üyelerinin şehit olduğunu anımsatarak, barış ve kardeşliğin konuşulduğu bir dönemde kayıp verdiklerini söyledi.

Tasalı, demokrasilerde silah ve ölümlerin olmaması gerektiğine işaret ederek, şöyle dedi:

"Daha yeni iki yaşını bitirmiş ve ilk seçime girmiş ve cüzi bir oy almış, halkımızın teveccühünü kazanmış bir partiyiz. Tabiri caizse yeni doğan bir çocuğun boğmaya çalışıyorlar 'dünyaya gelmesin' diyorlar. Hüda Par Türkiye’de yaklaşık 98 parti içinde İslama ve Allah’a sırtını dayamış tek partidir."

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile seçime giren Bingöl, yeniden Hüda Par Karlıova İlçe Başkanlığına seçildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber