Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Nisan 2015 - 17:26 Yorum: 0

Hulisi Porgalı, Akçadağ ilçe esnafını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı Akçadağ ilçesi esnafını ziyaret etti.

Hulisi Porgalı, Akçadağ ilçe esnafını ziyaret etti

Akçadağlı esnafların sıcak ilgisiyle karşılaşan Porgalı, Akçadağ’ın hak ettiği yerde olmadığını, bir an evvel Akçadağ Mermer İhtisas Sanayi Bölgesinin faaliyet geçirilmesi gerektiği vurguladı.

Akçadağ ilçesindeki esnafların neredeyse tamamını ziyaret eden Porgalı, esnafların ellerini tek tek sıkarak, sorunları dinledi, destek istedi. 

Akçadağ’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “Akçadağ Mermer İhtisas Organize Sanayinin bir an önce faaliyete geçirilmesi gerektiğini, böylelikle Akçadağ’ın adının daha çok duyurulacağını, gençlere yeni iş sahaları açılacağını ve göçün engellenmiş olacağını” savundu.

 Porgalı, Akçadağ esnaf gezisi sırasında, halinizden memnunsanız işte seçim, memnun değilseniz işte yine seçim diyerek destek istedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, ziyaret ettiği bir mermer atölyesinde yoksa mermer ihtisas organize sanayi bölgesi burası mı? diyerek esnaflarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Atölyenin iş yapıp doğru düzgün kazanç sağlamamasından şikâyet eden mermerci esnafı ise ihaleler farklı şekillerle dışarıya veriliyor. Mermer ihtisas nerede, bizimde kalkınmamız için bir şeyler yapılsın, Akçadağ sanayi bölgesine bugüne kadar hiçbir siyasi gelmedi siz bir ilksiniz diyerek serzenişlerini dile getirdiler.

Porgalı ise, iktidar milletvekilleri Akçadağ Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin açılmış olduğunu ve binlerce kişinin çalıştığını söylüyorlar peki hani nerede dedi. 

MERMER İHTİSAS OSB’Sİ NEREDE!

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber