Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 15 Nisan 2022 - 18:13 Yorum: 0

Hülya Avşar, sahne performansı için gün sayıyor

Ramazan Bayramı'nı Bodrum'da karşılayacak olan başarılı sanatçı Hülya Avşar, muhteşem sahne performansı için gün sayıyor.

Hülya Avşar, sahne performansı için gün sayıyor

Ramazan Bayramı'nı Bodrum'da karşılayacak olan başarılı sanatçı Hülya Avşar, muhteşem sahne performansı için gün sayıyor.

Türkiye'nin en güzel kadın sanatçıları arasında yer alan Hülya Avşar, bayramın birinci günü 2 Mayıs Pazartesi akşamı vereceği konserle "Azka Bayram Konserleri'nin açılışını yaparak 2022 yazına sahnede merhaba diyecek. Çok özel sahne performansı için repertuarına yepyeni şarkılar ekleyen başarılı sanatçı, sürprizleriyle de herkesi şaşırtacak. Konser performansı için modacılarına yeni kıyafetler sipariş eden Hülya Avşar, sesi ve eşsiz yorumu ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber