Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Dünya 31 Ağustos 2014 - 02:44 Yorum: 0

Humus'ta varil bombalı saldırı: 11 ölü

Suriye Ordusu'na bağlı helikopterin, ülkenin iç kesimlerde yer alan Humus'un Rastan ilçesine varil bombasıyla düzenlediği saldırıda 11 kişinin öldüğü bildirildi.

Humus'ta varil bombalı saldırı: 11 ölü

Suriye Ordusu'na bağlı helikopterin, ülkenin iç kesimlerde yer piyasa Humus'un Rastan ilçesine varil bombasıyla düzenlediği saldırıda 11 bireyin öldüğü bildirildi.

Suriye Genel Devrim Komitesi (SRGC) vasıtası ile yapılan açıklamada, orduya bağlı helikopterin muhaliflerin denetimindeki Rastan ilçesinde yerleşim yerini varil bombasıyla saldırması neticesinde aralarında hanım ve çocukların da olduğu 11 bireyin yaşamını yitirdiği, onlarca bireyin de yaralandığı belirtildi.

Saldırıda yaralananların, sahra hastanelerine kaldırıldığı kaydedilen açıklamada, rejimin söz konusu ilçeye düzenlediği hava saldırısında kimi evlerin yıkıldığı ve fazla aşırı sayıda evde hasarın meydana geldiği anlatım edildi.

Açıklamada ayrıca, rejimin Dera, Halep, İdlib ve başkent Şam'da İdare karşıtlarının kontrolünde bulunan yerleri varil bombasıyla vurduğu aktarıldı.

Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR) de Rastan'a düzenlenen varil bombalı saldırıda 11 bireyin vefat ettiğini doğruladı.

ETİKETLER: Humusta , varil , bombalı , saldırı , 11 , ölü
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber