Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Mart 2021 - 12:43 Yorum: 0

Hurda metaller, araba parçaları ve atık malzemeler sanat malzemesine dönüştürüyor

Erzurum Oltulular Derneği Başkanı Ressam ve Heykeltıraş Hakan Demir Pandemi sürecini hobi çalışmalarıyla değerlendirdi.

Hurda metaller, araba parçaları ve atık malzemeler sanat malzemesine dönüştürüyor

Erzurum Oltulular Derneği Başkanı Ressam ve Heykeltıraş Hakan Demir Pandemi sürecini hobi çalışmalarıyla değerlendirdi. Ressam ve Heykeltıraş Hakan Demir atık Malzemeler ve Metal Hurdaları kullanarak yapmış olduğu eserlerle Korona covit-19 a dikkat çekiyor.

Erzurum Oltulular Derneği Başkanı Ressam ve Heykeltıraş Hakan Demir, bu süreçte akademik eğitimini heykel bölümünde sürdürürken covit-19 adlı heykel serisinde atık malzemeler ve hurda metaller kullanarak çalışmalarını sürdürüyor. Demir, 19 adet covit heykel çalışmasıyla yakın zamanda normalleşme sürecine girildiğinde sergi çalışmasıyla izleyicilere sunmaya hazırlanıyor.

Sanatçı Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Heykel Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr Mustafa Bulat ve Doçent Dr. Önder Yağmur'un Danışmanlığında çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber