Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Mayıs 2016 - 23:18 Yorum: 0

Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Sürücünün anne ve babasını yakınları, oğullarının ölmediğine inandırmakta güçlük çekti.

Kaza, İzmit D-100 Karayolu, Kandıra sapağı mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enes E. (25) idaresindeki 41 EF 732 plakalı otomobil, İstanbul istikametinde ilerlediği esnada Kandıra sapağı mevkiinde bir anda kontrolden çıkarak yan yol ayrımındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarındaki yeşil alana uçtu. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Enes E. ise araç içerisinde sıkıştı.

YARALI SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE ÇIKARDI

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Aracın patlayan hava yastıkları arasında aldığı darbelerin de etkisiyle araçtan çıkamayan sürücü, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkartılarak ambulansa sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan araçtan dumanlar çıkması üzerine ise itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

OLAY YERİNE GELEN ANNE BABAYI ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER

Kaza sonrası olay yerine gelen sürücünün anne ve babası ise hurdaya dönen otomobili gördüklerinde bir anda sinir krizi geçirdiler. Aracın yanına ilerlemek isteyen anne ve babayı ise sürücünün arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Uzun ikna çabaları sonrası Enes E.'nin hafif yaralı olduğuna anne babayı inandıran sürücü yakınları, daha sonra aileyi alarak hastaneye gittiler.

Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan Kandıra sapağı yan yol girişi otomobilin kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açılırken polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber