Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2021 - 15:18 Yorum: 0

Hürriyet, işçilerle bir araya geldi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan işçilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, işçilere çalışmalarından...

Hürriyet, işçilerle bir araya geldi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan işçilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, işçilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, güne işçilerle başladı. Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelen Hürriyet, karla mücadelede gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ettiği işçilerin sorun, istek ve önerilerini dinledi. Başkan Hürriyet'e başkan yardımcısı Ünal Özmural ve Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük de eşlik etti. Başkan Hürriyet, karla mücadele sürecinde işçilerin emeklerinin karşılığı olarak, fazla mesaileri nakit olarak ödediklerini belirtti.

Son toplu iş sözleşmesinde bütün hesapları sendikaya şeffaf açtıklarını belirten Başkan Hürriyet, "Göreve geldiğimden bu yana "israfın önüne geçmek adına ne yapabiliriz?" diye düşündüğümüzde en büyük gider kalemleri kiralamalardı. Bu kiralamaların çoğunu bitirmek adına hamle yapmıştık. Meclis yarısına yetki verdiği için büyük iş makinelerimizin ve kamyonlarımızın yarısını aldık. Oradan yaptığımız tasarruf 1,5 yıl sonra işçimize emeğin karşılığı olarak döndü. O tasarrufu bir kişinin cebine koymak yerine binlerce işçimizin hakkını iyileştirmek, bu koşullarda en yükseğini vermek adına çabaladık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber