Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 15:08 Yorum: 0

Hürriyet Ortaokulu’nda Beyaz Bayrak Sevinci

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde. Hürriyet Ortaokuluna verilen beyaz bayrak göndere çekilirken, sevinç yaşandı.

Hürriyet Ortaokulu’nda Beyaz Bayrak Sevinci

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde. Hürriyet Ortaokuluna verilen beyaz bayrak göndere çekilirken, sevinç yaşandı. İlçede, beyaz bayrak alan 11 okuldan biri olan Hürriyet Ortaokulu, beyaz bayrağı çekenken, hijyen kurallarına titizlik gösterildiği kaydedildi.

Burhaniye'de okullarda sağlık şartlarının iyileştirilmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Beyaz Bayrak Projesi" kapsamında hijyen standartlarına uyan, yeterli ve kaliteli eğitim almış okullar tespit edildi. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde yapılan denetimler sonucu temizlik testinden başarıyla çıkan 11 okula beyaz bayrak verildi. Proje kapsamında başarılı olan Burhaniye Hürriyet Ortaokulu'da bayrağını aldı. Törenle beyaz bayrağı göndere çektiren Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin," Almış olduğumuz bu bayrağı iki yıl süreyle dalgalandıracağız. Hızla gelişen teknolojiye ayak uydurmanın ve çağdaş uygarlık seviyesini yakalamanın ancak iyi eğitilmiş sağlıklı nesillerle mümkün olabilir. Okulumuzun sağlık ve hijyen koşullarını koruyup geliştirerek bu bayrağı uzun yıllar dalgalandırmayı hedefledik" dedi.

Hürriyet Ortaokulu’nda Beyaz Bayrak Sevinci

Hürriyet Ortaokulu’nda Beyaz Bayrak Sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber