Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:17 Yunus Emre’nin kabri başında eller ‘yağmur’ diye duaya açıldı16:16 Erzincan’da girişimci kadınları güçlendiren eğitimler başladı16:14 Nesli tükenmekte olan toy kuşlarına yönelik envanter ve izleme çalışması16:14 Kümeslere dadanan çakala otomobil çarptı16:13 Başkan Köksal 72 firmanın yer aldığı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına kat...16:12 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun’dan başlayacak16:12 İnebolu’da çiftçilere 107 bin sebze fidesi dağıtıldı16:12 Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı16:11 Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: Kendi aracı kaldırıma çarptı, 2 araç...16:10 BUTEKOM tarafından yürütülen BUTEXCOMP projesi tamamlandı16:09 Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemdeki meclisi toplandı16:08 Belediye başkanı devralınan borçları belediye binası duvarına astırdı16:07 İran’ın Paris Büyükelçiliği önünde kendini havaya uçurma tehdidinde bulunan...16:06 Fatih’te yine firari maymun ‘Momo’ görenleri şaşkına çevirdi: Binalara tırm...16:03 Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ adlı resim sergisi açıldı16:03 Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu Kalesi’nde görüntülendi16:03 Zafer Müzesi restorasyonunda sona gelindi16:02 Cumartesi Muğla’ya şiddetli yağış uyarısı16:01 Osmaniye’de Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları başladı15:59 Çocuklarını dilendiren ailelere operasyon
Spor 19 Eylül 2022 - 19:28 Yorum: 0

Hüseyin Cinkara, WBA kıtalar arası şampiyonluğunu korumak istiyor

Türk boksunun parlayan yıldızı Hüseyin Cinkara, WBA Kıtalar Arası Şampiyonluğunu korumak için ringe çıkıyor.

Hüseyin Cinkara, WBA kıtalar arası şampiyonluğunu korumak istiyor

Türk boksunun parlayan yıldızı Hüseyin Cinkara, WBA Kıtalar Arası Şampiyonluğunu korumak için ringe çıkıyor. Cinkara karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, "Ülkemi ve bayrağımı en iyi biçimde temsil etmek için kanımın son damlasına kadar çarpışmaya hazırım" dedi.

Türk boksör Hüseyin Cinkara, 24 Eylül Cumartesi gecesi Almanya'nın Ludwigshafen kentinde bulunan Friedrich-Elbert spor salonunda WBA Kıtalar Arası Şampiyonluğu için ringe çıkıyor. Rakibi ABD'den Al Sands, bugüne kadar çıktığı 27 karşılaşmanın 19'unu nakavtla kazanırken, aldığı dört yenilginin hepsini nakavtla kaybetti. Türk profesyonel boksunun dünya arenasındaki en başarılı temsilcilerinden biri olan Hüseyin Cinkara, cumartesi günü galip geldiği takdirde dünya şampiyonluğu yolu açılmış olacak.

Fırat Arslan: "Hüseyin yetenekli bir sporcudur"

Sporcunun menajerliğini yapan Türk profesyonel boksunun ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, Cinkara'ya güveninin tam olduğunu belirterek, "Hüseyin büyük bir potansiyele sahip olan boksörümüzdür. Kendisine bugüne kadar elde ettiği başarılarla boks arenasının dikkatlerini çekmiştir. Benden sonra tarihimizdeki ikinci dünya şampiyonu olma yeteneğine sahip sporcumuzdur. Aynı zamanda zeki, çevik ve ahlaklı bir gencimizdir bu yüzden kendisine dünya şampiyonluğu yolunda eşlik ediyorum" dedi.

Hüseyin Cinkara: "Kanımın son damlasına kadar çarpışacağım"

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandığını belirten boksör Hüseyin Cinkara ise yaptığı açıklamada, "Bu karşılaşmanın benim için ne anlam taşıdığının çok iyi bilincindeyim. Kazanmam durumunda dünyanın zirvesinin kapıları bana açılacaktır. Dünya ringlerinde ülkemi ve bayrağımı en iyi biçimde temsil etmek için kanımın son damlasına kadar çarpışmaya hazırım. Bu yolda beni destekleyen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum" şeklinde konuştu.

Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, Hüseyin Cinkara'nın bugüne kadar birçok şampiyonluklar yaşayarak rüştünü ispatladığını vurgulayarak şunları söyledi: "Sessiz sedasız dünyanın zirvesine tırmanan sporcumuz bugüne kadar; Almanya ve Kıtalar Arası şampiyonluklarını yaşamış olan başarılı bir sporcumuzdur. Şimdiye kadar çıktığı 18 maçta hiç yenilgi yüzü görmezken 15 maçını ise nakavtla sonlandırmış olan başarılı bir sporcumuzdur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber