Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Ekim 2017 - 15:48 Yorum: 0

Hüseyin Eroğlu: "İkinci yarı tempolu oynamayı başaramadık”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, gol atanın avantaj sağladığı bir maç olduğunu vurgulayarak, "İkinci yarı tempolu oynamamız gerekiyordu,...

Hüseyin Eroğlu: 'İkinci yarı tempolu oynamayı başaramadık”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, gol atanın avantaj sağladığı bir maç olduğunu vurgulayarak, "İkinci yarı tempolu oynamamız gerekiyordu, bunu başaramadık" dedi.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Altınordu deplasmanda karşılaştığı İstanbuspor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadelenin ilk yarısında üstünlüğün kendilerinde olduğunu söyleyen Eroğlu, "Topa daha çok sahip olan taraf bizdik ama rakip ceza sahasında bir türlü etkili olamadık. Gol atanın avantaj sağlayacağı bir maçtı. Rakibimiz gol bulunca avantaj onlara geçti. İkinci yarı tempolu oynamamız gerekiyordu, bunu başaramadık. Rakibimiz son bölümlere skor avantajıyla girince daha çok savunmada kaldı. Biz de o savunmayı aşamayınca bizim için kısır bir maç geçti. İstanbulspor'u tebrik ederiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber