Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Nisan 2018 - 20:48 Yorum: 0

Hüseyin Eroğlu: "Play-off’a kalmak istiyoruz"

Altınordu'nun evinde Grandmedical Manisaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sezon sonunda Play-off vizesi...

Hüseyin Eroğlu: 'Play-off’a kalmak istiyoruz'

Altınordu'nun evinde Grandmedical Manisaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sezon sonunda Play-off vizesi almak istediklerini söyledi.

Eroğlu, "3 hafta önceye baktığımız zaman ilk 2 şansımız vardı. Ancak kritik maçları kaybettik ve geride kaldık. Artık Play-off'un içinde olmak istiyoruz. 3 senedir kıl payı kaçırdığımız Play-off'a kalmak bizim elimizde. Herkesin kolay gördüğü bir maça çıktık. Aslında böyle maçlar için yoğun motivasyon gerekiyor. İlk yarı istekli ve coşkuluyduk. Golleri de bulduk farkı açamadık. İkinci yarıda genel averajı arttırmak adına goller bulmak istesek de aradığımız golleri bulamadık. Rüzgarın çok şiddetli olması sebebiyle başarısız paslar attık. Manisaspor iyi mücadele etti. Onları da tebrik ederim. Geride kalan 2 maçı kazanmak için de her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber